Over Kracht Arbeidsadvies

Uitgaan van de kracht van ieder individu en daarbij zoeken naar maatwerk oplossingen. Dat is waar Kracht Arbeidsadvies in gelooft. Zodat iedere medewerker van toegevoegde waarde kan zijn en blijven voor uw organisatie of daarbuiten.

Ik ben Djamilla Verver-Steppe, geregistreerd arbeidsdeskundige (SRA). Na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Den Haag ben ik jaren lang actief geweest als leidinggevende binnen de horeca en payrollbranche. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met verzuim vanuit de rol als werkgever. De uitdagingen, wetgeving, persoonlijke contacten en het vinden van de passende oplossing hebben mij altijd veel energie gegeven. Mijn interesse in het verzuim hebben mij doen besluiten de overstap te maken naar de arbodienstverlening. Als teamleider en later als operationeel manager binnen een arbodienst kon ik de wereld van verzuim pas echt ontdekken en nog beter begrijpen. En wat is er dan mooier dan als arbeidsdeskundige een bijdrage te kunnen leveren. Zowel in het voorkomen van verzuim als het verder op weg helpen van werkgevers en medewerkers tijdens kort en langdurig verzuim. Daarom ben ik arbeidsdeskundige geworden.

Met Kracht Arbeidsadvies bied ik op een persoonlijke wijze ondersteuning aan werkgevers en medewerkers bij hun uitdagingen en verplichtingen op arbeidsdeskundig gebied. Het telkens opnieuw vinden van een passende oplossing, dat is mijn passie. Korte lijnen, denken in mogelijkheden en een onafhankelijk advies, dat is wat u van mij kunt verwachten. Mijn kracht:

  • Resultaat- en mensgericht
  • Vindingrijk en betrokken
  • Vloeiend in Nederlands/Duits/Engels


 Meer weten over wat ik voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op!